Volleybal Mannen back to school


Verschillende topvolleyballers uit het Oranje Heren team brachten donderdag 5 september een bezoek aan een aantal basisscholen in de gemeente Apeldoorn.  (foto Rob Voss)
Verschillende topvolleyballers uit het Oranje Heren team brachten donderdag 5 september een bezoek aan een aantal basisscholen in de gemeente Apeldoorn. (foto Rob Voss) (Foto: FOTO ROB VOSS)

Volleybal Mannen back to school

Apeldoorn - Verschillende topvolleyballers uit het Oranje Heren team brachten donderdag 5 september een bezoek aan een aantal basisscholen in de gemeente Apeldoorn.

Voor het Back to School project van Nevobo keren Nederlandse internationals terug naar school om te vertellen over hun ervaringen in Oranje én om een clinic te geven. Het was een groot succes! Robbert Andringa en Just Dronkers gingen langs bij basisschool de Bongerd in Apeldoorn. De heren gaven een presentatie aan kinderen van groep 5/6/7/8.

De presentatie werd afgesloten met De Grote Volleybal Quiz. Na de quiz vertrokken Robbert, Just en de kinderen naar de gymzaal om mee te doen aan de clinic. Robbert en Just doen van 13 t/m 23 september mee aan het EK Volleybal. Als de heren zich bij de eerste vier teams in de poule plaatsen, spelen ze de achtste finale in Omnisport Apeldoorn. Op zaterdag 21 september om 17.00 of om 20.00 uur. De winnaars van deze wedstrijden spelen maandag 23 september om 20.00 uur de kwartfinale op Apeldoornse bodem.

Kijk voor meer informatie over het toernooi op www.volleybal.nl/ek-mannen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden