Twintigjaar Modelautobeurs wijkcentrum Orca

Apeldoorn - Op zaterdag 21 september wordt er voor het 20ste jaar weer een gezellige Modelautobeurs voor verzamelaars en belangstellenden gehouden in Wijkcentrum Orca in Apeldoorn.

Deze beurs is bij de modelautoverzamelaars zeer bekend en sommige verzamelaars komen er al vele jaren voor de modelauto's en de gezelligheid. Gezelligheid staat altijd op deze beurzen centraal.

De vrijwilligers organiseren en regelen het altijd belangeloos met veel plezier om de bezoekers en de tafelhouders een leuke en fijne dag te bezorgen. En zoals altijd gratis entree en gratis parkeren. Dit jaar is het alweer 20 jaar geleden dat de eerste beurs werd georganiseerd.

Voor de liefhebbers is er een groot aantal bekende en onbekende merken te koop of te ruil als onder meer de bekende Dinky en Gorgi Toys, Matcbox, Burago, Schuco, Lledo, Gama, Cararama, Tekno, Vailliant, Solido, Herpa, Wiking, Britains, Victoria, Lion Cars, Brumm, DeAgostini enzovoort, enzovoort

De schalen variëren van ca. 1 : 87 tot ongeveer 1 : 9. Bovendien zijn er onder meer reserve-onderdelen, boeken, catalogi en dvd's aanwezig.

De beurs wordt gehouden in Wijkcentrum Orca aan de Germanenlaan in Apeldoorn. De beurs begint om 09.00 uur en duurt tot 14.00 uur. Tafelhouders die nog één of meer tafels willen reserveren kunnen zich melden bij: Bert van Ginkel: telefoon 055 – 355 23 38 (na 19.00 uur).

Meer berichten