Apenheul pakt ook dit jaar uit met een grote seizoenkaartactie. (foto Apenheul)
Apenheul pakt ook dit jaar uit met een grote seizoenkaartactie. (foto Apenheul)

Apenheul pakt uit met seizoenkaartactie voor Apeldoorners

Apenheul - Apenheul pakt ook dit jaar uit met een grote seizoenkaartactie. Voor € 25,- per persoon (€ 20,- voor kinderen van 3 t/m 12 jaar) mogen inwoners van de gemeente Apeldoorn het dierenpark in 2019 én 2020 onbeperkt bezoeken. Zij kunnen rekenen op een bijzonder seizoen, want in 2020 opent Apenheul een vernieuwd gebied met nieuwe apenverblijven, horeca en een speelvoorziening.

Met de seizoenkaartactie wil Apenheul nog meer Apeldoorners bij het park betrekken. Het apenpark is volop in ontwikkeling nu het gebied rondom de in- en uitgang wordt vernieuwd. Er komen nieuwe verblijven voor de apen, waaronder een gebied met loslopende apen. Ook een nieuwe horecavoorziening en speeltuin zijn onderdeel van de vernieuwbouw. In het hele gebied staat de natuur centraal. Door het planten van bomen, planten en bloemen en de aanleg van grootste insectenmuur ter wereld werkt Apenheul aan het behoud van biodiversiteit. Het apenpark hoopt hiermee nog meer liefde en respect voor dieren en natuur bij bezoekers te stimuleren.

Goede doel
De seizoenkaart geeft onbeperkt toegang tot Apenheul in het seizoen van 2019 én 2020. Bovendien krijgen seizoenkaarthouders veel extra's, zoals korting op andere dagjes uit en maandelijkse aanbiedingen in het park. Een bezoek aan Apenheul draagt ook nog eens bij aan het goede doel. Een deel van de opbrengst van Apenheul komt namelijk ten goede aan het Apenheul Natuurbehoudfonds. Met dit fonds steunt Apenheul natuurbehoudprojecten over de hele wereld om apen en hun leefgebieden in het wild te beschermen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden