Wie ben ik? Cursus 'Mens zijn in de 21e eeuw'

Wie ben ik? Cursus 'Mens zijn in de 21e eeuw'

Apeldoorn - Media, markt, technologie en klimaat veranderen je leven, je relaties met anderen en de natuur. Hoe blijf je je eigen, bewuste keuzes maken? In de cursus Mens zijn in de 21e eeuw verzamel je in vier bijeenkomsten een berg nieuwe inzichten en een nieuwe kijk op jezelf als mens in de 21e eeuw. Vanaf donderdagavond 26 september in De Stolp, Apeldoorn.

Docent Ronald Gerritsen: "In deze cursus onderzoeken we humanistische inspiratiebronnen en gaan we op zoek naar nieuwe perspectieven." Door diverse teksten te lezen, reflectie en in gesprek met de docent en medecursisten sta je stil bij fundamentele vragen uit de 21e eeuw en wat humanisme kan betekenen voor je eigen antwoorden.

Over zijn motivatie vertelt Gerritsen: "Ik geniet ervan om mensen te laten nadenken over hoe ze in het leven staan. Ik wil hen laten zien dat het heel leuk is om na te denken over keuzes maken, welke waarden belangrijk voor je zijn en daarover met elkaar te praten."

Praktisch
De cursus wordt gegeven op donderdagavonden van 19.30 – 22.00 uur op 26 september, 10 oktober, 24 oktober en 7 november in de Stolp, Violierenplein 101 in Apeldoorn.

Voor meer informatie en aanmelden: www.cursushumanisme.nu. Aanmelden graag voor 19 september. Er is plaats voor maximaal 15 cursisten. Voor studenten en minima geldt een speciaal tarief.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden