100 Talentvolle Vrouwen helpt vrouwen hun netwerk uit te breiden en brengt ze in contact met gelijkgezinden. (foto: 100 Talentvolle Vrouwen)
100 Talentvolle Vrouwen helpt vrouwen hun netwerk uit te breiden en brengt ze in contact met gelijkgezinden. (foto: 100 Talentvolle Vrouwen)

Nieuw seizoen bij 100 Talentvolle Vrouwen

Apeldoorn - Op maandag 2 september gaat ook 100 Talentvolle Vrouwen weer fris van start voor een nieuw seizoen. Elke eerste maandag van de maand zijn er twee of drie gratis workshops voor vrouwen die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan of willen nadenken over hun toekomst.

De bijeenkomsten vinden plaats bij Foenix Kringloop aan de Vlijtseweg 136 (Zwitsal Noord), 7317 AK Apeldoorn, van 19.30 tot 21.30 uur. Meer info en aanmelding: zoek op www.eventbrite.nl naar activiteiten in Apeldoorn op 2 september.

Weten wat je kunt, wat voor soort werk je wilt en daarmee naar buiten treden, is de 'drietrapsraket' voor thema's die aan de orde komen. Ook ondernemende vrouwen en vrouwen met een eigen onderneming zijn van harte welkom.

Van 'to-do-lijst' naar 'ta-da!'

Ken je dat gevoel dat de tijd je ontglipt? Dat je to-do-lijstje maar niet korter wordt? Maar besteed je je tijd wel aan dingen die je helpen jouw doelen te realiseren?
In deze workshop - verzorgd door Anne-Marie Oostermeijer - maak je kennis met het 4-ballenmodel uit de veranderkunde. Dit model geeft inzicht in de relatie tussen een aanleiding om te willen veranderen en je eigen rol daarin.
We gebruiken dit model vervolgens om te oefenen met prioriteren, zodat je richting kunt geven aan je handelen. Een belangrijke stap op weg naar een ta-da-lijstje, met alles wat je afgestreept hebt.

PIT-workshop: Ondernemen vanuit je hart en beren op de weg

PIT-workshops van 100 Talentvolle Vrouwen zijn bedoeld voor ondernemende vrouwen, voor vrouwen met een eigen onderneming én voor degenen die daarover nadenken. PIT staat daarbij voor Pittig, Inspirerend en Talentvol.

Deze maand komt Wiebe Bakker van Startup Apeldoorn (www.startupapeldoorn.nl) om met ondernemende vrouwen te sparren over het starten van een eigen bedrijf. Wat drijft je? En wat houdt je tegen?

Meer informatie: www.100talentvollevrouwen.nl.

Meer berichten