Foto: Picasa

Week van de Loopbaan: gratis loopbaanadvies voor iedereen

Apeldoorn - In de week van 16 tot en met 21 september organiseren loopbaanprofessionals van Noloc activiteiten voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag.

De afgelopen vier edities van de Week van de Loopbaan waren een succes. Daarom biedt de Noloc, de vereniging voor loopbaanprofessionals, ook dit jaar belangstellenden weer de mogelijkheid om in contact te komen met de expertise van haar loopbaanadviseurs en jobcoaches op het gebied van loopbaanbegeleiding in de eigen regio. Nu de economie op volle toeren draait, is de arbeidsmarkt meer dan ooit in beweging. Juist nu zijn meer mensen nieuwsgierig naar wat hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn.

Week van de Loopbaan

Iedereen die wil praten over zijn of haar loopbaanontwikkeling kan kosteloos een afspraak maken met een loopbaanadviseur bij hem of haar in de buurt. Zo kan men op een laagdrempelige manier kennismaken met de toegevoegde waarde van loopbaanbegeleiding. In Apeldoorn kunt u terecht bij loopbaanadviseur Sonja van der Schaaf. Zij is wandelcoach en doet de loopbaangesprekken wandelend door de natuur. De natuur geeft ruimte en zet aan tot creatief denken. Je hoofd raakt leeg en opent zich voor nieuwe ideeën. Vraagt u zich bijvoorbeeld af wat de volgende stap in uw loopbaan kan zijn, zit u in een reorganisatie, mist u uitdaging in uw werk, wilt u uw CV laten checken óf wilt u graag gezond doorwerken? Met al deze vragen en nog véél meer zaken, kunt u bij Loopbaanswitch terecht. 
Een afspraak voor een individueel coachgesprek of een themawandeling is online te maken op: https://loopbaanswitch.nu/

Ga voor meer informatie naar www.noloc.nl/weekvandeloopbaan of direct naar het register van deelnemers op www.noloc.nl/wvl.

Gratis Ontwikkeladvies voor werkende 45+ 

Werkende 45+ hoeven echter niet tot half september te wachten. Voor hen is er in 2019 het gratis Ontwikkeladvies, gesubsidieerd door het ministerie van SZW. Voor deelnemers die zich zorgen maken over hun gezondheid, als het werk benauwt of die graag de komende jaren ander werk zouden willen doen. Het is geen loopbaantraject maar bedoeld om bewustzijn te creëren, zodat u zich meer bewust wordt van uw werk en hoe uw jaren tot aan uw pensioen eruit gaan zien. Hierdoor kan u meer de regie gaan nemen over de toekomst van uw loopbaan. Kijk voor meer informatie op: https://loopbaanswitch.nu/aanbod/

Meer berichten