Lunchroom Nawijn & Polak nu Daalder

Apeldoorn - Sinds 1 november 2018 is boekhandel Nawijn & Polak uitgebreid met een lunchroom. Om de lunchroom een meer eigen identiteit te geven is er gezocht naar een leuke, opvallende naam. Dit is DAALDER geworden.

,,Voordat Nawijn & Polak zich in 1984 vestigde in dit pand, was dit het regionale hoofdkantoor van de Rabobank. Daarom zitten er van die prachtige kluizen in onze kelder. Om de historie van het pand te eren is de naam Daalder een knipoog naar het bankverleden. Het oud Hollandsche gezegde 'op de markt is uw gulden een daalder waard' wordt misschien niet zo veel meer gebruikt, maar is nog zeker niet uit ons geheugen verdwenen. Omdat wij ontzettend trots zijn dat wij elke zaterdag en maandag de mooiste markt van Nederland voor de deur hebben, moest de naam wel Daalder worden", vertelt Jon Polak.

Voor de rest blijft het concept hetzelfde. Lekkere koffie en een heerlijke plek om uit te rusten tijdens het shoppen, even te lunchen, af te spreken met vrienden/vriendinnen of buitens huis of kantoor te werken.

www.daalderapeldoorn.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden