Regina Ederveen
Regina Ederveen

Harpconcert aan de bosrand

Apeldoorn - Op 25 augustus zal de bekende harpiste Regina Ederveen met haar harp optreden. Zij verzorgt een programma ''Muziek aan de Bosrand''. Regina speelt prachtige muziek op haar gouden harp, en deze muziek wordt afgewisseld met korte teksten, waarin de humor niet ontbreekt.

Ook zal zij enkele hymns spelen. Een concertvoorstelling die boeit van A tot Z en die de onverwachte kanten van de harp laat horen.

Zondag 25 augustus, Baptistengemeente, Bosweg 77, Apeldoorn, aanvang 15.30 uur (zaal open 15.00 uur). Kaarten aan de zaal. Info 055-3013072.

Regina Ederveen behaalde aan het Utrechts Conservatorium het diploma Uitvoerend Musicus Harp. Op het Orpheus-Concours won Regina de hoofdprijs voor de beste interpretatie van hedendaagse kamermuziek. Zij gaf als enige harpiste in een internationaal samengesteld orkest een concert in Carnegie Hall, New York. Regina Ederveen ontving een beurs van het Prins Bernhard Fonds voor studie op het gebied van de Keltische harp.

Zij speelt in verschillende ensembles, o.a. met fluit, orgel, sopraan. Ook werkt ze samen met een woordkunstenaar waarmee zij een programma brengt over Vincent van Gogh alsook een Joods programma. Regina heeft een uniek concertprogramma over de roemruchte harpiste Rosa Spier. Regina Ederveen bespeelt een gouden Lyon&Healy-pedaalharp en een Dusty Strings celtic harp. Regina verkoopt meerdere cd's, o.a. solo of met fluit en piano. Info www.reginaederveen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden