Foto:

Samen met AV Veluwe trainen voor de Zevenheuvelenloop

Apeldoorn - AV Veluwe organiseert speciale trainingen ter voorbereiding op de Zevenheuvelenloop op 16 en 17 november. Ben je hardloper en op zoek naar een leuke uitdaging? Neem dan deel aan de Zevenheuvelenloop en de voorbereidingscursus. Met deze cursus ben je straks helemaal klaar voor de start en ga je met gemak die zeven heuvels over.

De cursus wordt gegeven door gediplomeerde trainers van AV Veluwe en bestaat uit twaalf groepstrainingen. De kosten bedragen € 27,50 inclusief een reflecterend veiligheidshesje en de start is op woensdagavond 28 augustus om 19.00 uur. Verzamellocatie is de kunststof atletiekbaan in het Orderbos te Apeldoorn. De trainingen vinden plaats in het bosgebied en wegen.

De trainers behandelen per sessie een onderwerp, zoals blessurepreventie, wedstrijdvoorbereiding, krachttraining en looptechniek.

Het instapniveau is voor de 7 km. 30 minuten achtereen te kunnen hardlopen en voor de 15 km. 45 minuten. Het is dus geen beginnerscursus.

De Zevenheuvelenloop is één van de populairste loopevenementen van Nederland. Het evenement staat in de volksmond ook wel bekend als 'De kuitenbijter van Nederland'. Ondanks de glooiingen is het 15 km parcours het snelste ter wereld. Een ware uitdaging voor iedere hardloper! Vanwege het grote succes van vorig jaar tijdens op de Zevenheuvelennacht kan je nu ook voorbereiden op de 7 km.

Meer informatie over de aanmelding en de trainingen staat op de website www.avveluwe.nl of neem contact op met 7HL@avveluwe.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden