Zomer Zumba bij de Matenhof

Apeldoorn - Deze zomer kunt u bij Ontmoetingsplek de Matenhof mee doen met een aantal lessen Zumba. Altijd al eens kennis willen maken of willen ontdekken of het iets voor u is? Dan is dit uw kans.
Zumba combineert fitness met dansen. Bij deze les train je je hele lichaam op vrolijke Latijns-Amerikaanse muziek. Plezier staat voorop, waardoor je niet eens door hebt dat je aan het sporten bent. De les is voor jong en oud en je hoeft geen danser te zijn om mee te kunnen doen.

Op woensdagavond 21 augustus, 28 augustus en 4 september kunt u van 19:00 tot 20:00 uur mee komen doen met de Zumba. Per les betaald u €3,00 en dit kunt u contant betalen bij de docent. De lessen worden verzorgd door Malika Machouri. Opgave is niet nodig, u kunt gewoon binnen komen lopen vanaf 18:45 uur. Let op: De ingang van de Ontmoetingsplek is aan de achterkant van de Matenhof, aan de kant van de Eglantier.

Mocht u naar deze lessen enthousiast zijn en zich graag willen aanmelden voor de wekelijkse lessen die starten vanaf 2 oktober, dan kunt u zich aanmelden via Berna Velderman, Sociaal Cultureel Werker bij Stimenz via 06 – 30264432 of per mail via: b.velderman@stimenz.nl. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden