Workshop Levensverhaal schrijven in Ontmoetingsplek de Matenhof

Apeldoorn - Vanaf woensdagochtend 4 september van 09:30 tot 11:30 uur zal in Ontmoetingsplek de Matenhof, onder leiding van docent Aline Jansen de Workshop Levensverhaal schrijven gaan starten. De workshop zal 6 weken duren. Wilt u graag uw eigen levensverhaal op papier zetten en bent u geïnteresseerd? Geeft u zich dan gerust op voor deze cursus.

We staan er niet zo vaak bij stil, maar er gebeurt heel veel in een mensenleven. De wereld om ons heen verandert in rap tempo. Er kunnen dan ook heel veel redenen zijn om een levensverhaal te willen schrijven: als nalatenschap voor (klein)kinderen of puur voor uzelf om meer zicht te krijgen in uw leven en om verbanden in uw levensloop te zien. Of misschien wilt u alleen uw studietijd of beroepsambt op papier zetten. Maar hoe moet u nu hieraan beginnen?

Tijdens deze workshops gaan we oefenen met het schrijven van uw eigen levensverhaal en krijgt u tijdens de lessen handvatten mee om de starten met uw eigen verhaal. Voor deze workshop zijn er geen specifieke vaardigheden nodig, maar is het wel belangrijk dat u de wens heeft om u in uw eigen leven te verdiepen.

De workshops worden aangeboden op 4, 11, 18, 25 september en 2 en 9 oktober van 09:30 tot 11:30 uur, bij Ontmoetingsplek de Matenhof, Warenargaarde 775 in Apeldoorn. De kosten voor de hele workshop zijn €35,-.

Bent u geïnteresseerd en wilt u zich graag aanmelden voor deze Workshop, dan kunt u contact opnemen met Aline Jansen, telefoonnummer: 055-5418769 of per mail via: aline.jansen@gmail.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden