Workshop tuinontwerp en beplantingsplan bij Groei & Bloei

Apeldoorn - Anneke Stolk van Annaparte Tuinontwerp geeft een workshop Tuinontwerp en een workshop Beplantingsplan namens Groei & Bloei Apeldoorn. De workshops bestaan ieder uit 2 avonden.

Op de eerste avond behandelt zij een stuk theorie. Daarna gaat u met een huiswerkopdracht zelf aan de slag voor uw eigen tuin. U maakt een (deel)ontwerp of een (deel)beplantingsplan voor uw eigen tuin. 

Op de 2e avond, bij haar thuis, bespreekt zij dit in kleine groepjes en krijgt u waar nodig adviezen/tips van Anneke maar ook van uw medecursisten. 
De workshop beplantingsplan , start 16-10-2019, is als vervolg op de workshop tuinontwerp te volgen, maar kan ook losstaand gevolgd worden. 

Tip: Mocht u samen met een eventuele partner moeten gaan beslissen over veranderingen in de tuin; geef hem/haar ook op voor de workshops, dan bent u allebei voorzien van dezelfde informatie en kunt u er thuis nog over doorpraten met elkaar, dat helpt vaak enorm.
Alle avonden van 20.00 - 220.00 uur.

1e avond  Tuinontwerp,11-09-2019, Jenaplanschool de Mheen, Tormentilstraat 71 in Apeldoorn. 
2e avond in overleg bij haar thuis: Hoog Soeren 59, 7346 AD Hoog Soeren. 

Kosten voor zowel de workshop Tuinontwerp als voor de workshop Beplatingsplan zijn: 
€ 40,00 voor leden van Groei & Bloei. € 50,00 voor niet leden. Aanmelden kan via de website www.apeldoorn.groei.nl. Hier vindt u ook de betalingsgegevens.
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden