Het Social Media Café gaat verhuizen

Apeldoorn - Vanaf woensdag 4 september 2019 verhuist het Social Media Café van de locatie CODA naar Ontmoetingspunt en Woonzorgcentrum Berghorst, Gijsbrechtgaarde 30, 7329 CB Apeldoorn. Ook het tijdstip is gewijzigd, namelijk van 14.00 tot 16.00 uur. De inloop is gratis en voor de koffie of thee wordt € 0.75.gevraagd.

De vrijwilligers van het Social Media Café staan dan klaar om u te helpen met al uw digitale problemen, zoals (inloggen op) Facebook, Twitter, LinkedIn enz. en het verbeteren van uw privacy bescherming.

Een ander probleem waar mensen vaak tegenaan lopen is het feit dat de overheid alle informatie op haar website plaatst en communiceert via de email. Maar wat te doen als u nog geen email account heeft, geen DigiD code en niet weet hoe u de informatie kunt lezen en beantwoorden? We helpen u graag daarmee.

Wilt u gebruik maken van WhatsApp, dan heeft u een smartphone nodig. Hiermee kunt natuurlijk bellen, maar u kunt ook tekstberichten versturen en via het internet gratis bellen. We helpen u met de installatie en leren u hiermee te werken.

We helpen u graag met het ordenen van uw bestanden en foto’s.

Neem bij een bezoek aan het Social Media café s.v.p. altijd uw eigen digitaal apparaat (smartphone, tablet etc.) mee.

Bij het informatiepunt (op dezelfde locatie als het Social Media Café) kunt u informatie krijgen over: Huishoudelijke Hulp, Wmo voorzieningen, woning, vervoer, activiteiten etc. We helpen u graag met het invullen van formulieren, aanvragen van kwijtschelding Tribuut en GBLT, gemeentelijke voorzieningen, etc. Voor moeilijke vragen en advies verwijzen we u door naar de sociaal Raadslieden.

Voor zowel het Social Media Café als Het Informatiepunt geldt; de inloop is gratis, laagdrempelig en gezellig. De vrijwilligers zullen er zijn. Komt u ook??

Meer berichten