Foto:

Goede start proef zorgplatform

Sinds begin dit jaar kunnen kwetsbare inwoners van de gemeenten Apeldoorn, Epe en Brummen gebruik maken van OZOverbindzorg. Inmiddels maken in totaal al meer dan 500 inwoners gebruik van dit platform. Volgens de gemeenten een hoopgevend begin van deze proef.

Apeldoorn/Eerbeek/Epe - Via OZOverbindzorg kunnen inwoners eenvoudig communiceren met betrokken hulp-, zorgverleners en mantelzorgers. Dit via een eenvoudig, efficiënt en veilig online communicatieplatform.

De inwoner bepaalt wie er toegang krijgt tot het digitale netwerk. Op deze manier ontstaat er op één centrale plek overzicht in wie er bij de hulp- en zorgverlening betrokken zijn.

In de gemeenten Apeldoorn en Epe en in het dorp Eerbeek gaan alle huisartsen, talrijke zorgorganisaties en de gemeenten werken met OZOverbindzorg. In de komende periode krijgt dit initiatief in Epe en Eerbeek een impuls, omdat dan de trainingen voor de huisartsen met het digitaal communicatieplatform plaatsvinden.

OZOverbindzorg wordt al in andere delen van ons land ingezet. De aanpak in de gemeenten Apeldoorn, Epe en de kern Eerbeek is wel uniek. Dit vanwege de schaalgrootte. Huisartsen, thuiszorg, GGZ zorgorganisaties, andere ondersteunende organisaties en mantelzorgers kunnen allemaal op dezelfde wijze met elkaar communiceren.

Mensen die ook willen meedoen kunnen aanmelden via:

www.ozoverbindzorg.nl

Meer berichten