Workshop: yoga en spelen met speksteen

Apeldoorn - Yoga en spelen met speksteen in een mooie, natuurlijke omgeving in Apeldoorn.  Van werken naar spelen, Van bewegen naar verstillen, Van creëren naar ont-moeten. Tijdens deze dag ga je bewegen met behulp van toegankelijke yoga-oefeningen. Ervaring met yoga is niet nodig maar mag natuurlijk wel!  Ook ga je deze fijne dag voor jezelf jouw eigen  speksteenbeeld maken. Stapsgewijs leer je intuïtief te werken met je speksteen en word je fantasie op gang gebracht door speelse losmaakoefeningen.  Terwijl je aan het spelen bent met jouw speksteen en verschillende yoga oefeningen doet om je 
meer en meer te ontspannen, neem je je persoonlijke vraag of thema mee, op een losse manier. 

Vragen als: Waar loop ik nou echt warm voor? Hoe laat ik mijn creativiteit stromen? Hoe zorg ik voor een goede balans in mezelf?
Wat wil ik met mijn loopbaan? Hoe kom ik beter voor mezelf op? Gaandeweg ontdek je welke wonderen, verrassingen en ervaringen je steen  voor jou in petto heeft en wat ontspanning met je doet!

DATA: Zaterdag 27 juli 2019 en/of Zondag 25 augustus 2019
TIJD: 10.00 tot 17.00 uur
PLAATS: op locatie in Apeldoorn-Welgelegen
KOSTEN: € 65,- voor 1 dag € 105,- voor 2 dagen
(inclusief materiaal en koffie/thee, exclusief de speksteen en eigen lunch)

Informatie en opgave:  mail Marian: mariandijkhof@gmail.com / tel. 06-16033491 of mail Ingeborg: info@hayoga.nl / tel. 06-44665065.
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden