Vue Openlucht Filmfestival in Apeldoorn maakt filmprogramma bekend

Apeldoorn – Bioscoopketen Vue en Accress Apeldoorn houden voor de 27ste keer het populaire Vue Openlucht Filmfestival.

Van donderdag 22 augustus tot en met zaterdag 31 augustus worden de laatste bioscoophits en filmpremières op een mega filmdoek vertoond in het prachtige stadspark Berg en Bos in Apeldoorn. Het filmprogramma is bekend en de verkoop voor het filmfestival is van start gegaan. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website.

Mede dankzij de unieke locatie midden in de natuur is het Vue Openlucht Filmfestival de laatste jaren uitgegroeid tot een groot succes. Ook dit jaar biedt het filmfestival 1000 zitplaatsen in de buitenlucht en een overdekte tribune met 500 zitplaatsen. Het filmaanbod is dit jaar enorm gevarieerd.

Het programma bestaat onder andere uit de voorpremière van de actiefilm Anna, de première van sci-fi film Matrix en ook The Lion King wordt vertoond. Daarnaast wordt de succesfilm Bohemian Rhapsody nog één keer exclusief vertoond op het filmfestival. Online zijn kaarten te koop voor €10,-. Aan de kassa kost een kaart €12,50. Vue Movie Pass houders kunnen voor €2,50 een kaart kopen voor het festival.

Wild: donderdag 22 augustus

Anna (voorpremière): vrijdag 23 augustus

Toy Story 4: zaterdag 24 augustus

Stuber: zondag 25 augustus

Midsommar: maandag 26 augustus

Poms: dinsdag 27 augustus

Blinded By The Light: woensdag 28 augustus

Matrix (première): donderdag 29 augustus

Bohemian Rhapsody: vrijdag 30 augustus

The Lion King: zaterdag 31 augustus

Meer berichten