Zomertip: ervaar de film WILD in de buitenlucht

Apeldoorn - Mis het niet: de komende zomermaanden kun je de film WILD op bijzondere buitenlocaties bekijken.

De avonturen van de vos, het edelhert en het wilde zwijn krijgen een extra dimensie op deze plekken soms midden in de natuur. Een bijzondere ervaring gegarandeerd. 

Zodra de avondschemering invalt, maken bezoekers op een megascherm kennis met de film WILD. Op deze manier ervaren ze de Veluwe optimaal. En al hebben ze de film gezien, dan valt er toch altijd nog iets nieuws te ontdekken. De avonturen van de dieren blijven boeien, zeker als je het idee krijgt dat ze mee staan te kijken vanachter struiken en bomen. 

Vorig jaar waren de avonturen van de vos, het edelhert en het wilde zwijn te zien in de bioscoop en onlangs werd de film als documentaireserie op NPO 1 uitgezonden. Op donderdagavond 25 april stond de serie zelfs in de top 3 van de best bekeken programma's die avond. Niet voor niets natuurlijk, want de Veluwe is een prachtig natuurgebied waar heel veel mensen graag komen. Of dat nu voor een dagje, een weekendje weg of een langere vakantie is. 

Data en locaties 
Wil je ook een voorstelling in de buitenlucht meemaken? Dit zijn de locaties en data waaruit je kunt kiezen. Hier vind je alle tijden en informatie over de kaartverkoop: www.visitveluwe.nl/ontdek/wild/buitenvoorstellingen

8 augustus: Zandenbos in Nunspeet 
14 augustus: Vrieze's Erfgoed in Heerde/Wapenveld
14 augustus: 't Leesten in Ugchelen
22 augustus: Bosweide Park & Bos in Apeldoorn 
30 augustus: Eerbeek centrum 
6 en 7 september: Sluis in Dieren
13 september: De Ossenstal in Epe 

Meer berichten