Marella in actie voor Kwf kankerbestrijding

Apeldoorn - Marella Reijenga (20 jaar)  uit Apeldoorn komt in augustus in actie voor de KWF kankerbestrijding.

,,Dit doe ik samen met mijn 26-jarige partner Rik, mijn 13-jarige broertje Emgie, mijn 54-jarige moeder Monique (ex-kanker patiënt) en haar man Chris van 58 jaar. Om in actie te komen voor kankeronderzoek gaan wij op maandag 5 augustus de (10% steile) Grossglockner berg in Oostenrijk bewandelen. Dit is de hoogste berg in Oostenrijk en hier zullen wij 15 km wandelen. Een tocht die fysiek veel wilskracht zal vereisen", vertelt Marella.

,,Wij vinden het erg belangrijk dat er geld opgehaald wordt voor kankeronderzoek, omdat wij al meerdere bijzondere mensen verloren zijn aan deze nare ziekte, maar ook dierbare om ons heen vechten hier op dit moment tegen. Ieder van ons is in aanraking geweest met deze ziekte door zowel het zelf hebben, het vechten en overlijden van een ouder die hier aan bloot gesteld werd als vrienden die hier tegen vechten en door overleden zijn. Hierom raakt het ons allemaal enorm. Omdat wij weten dat de strijd tegen kanker enorm zwaar kan zijn willen wij op deze manier iets kunnen doen om ons respect te betuigen maar ook om mee te helpen aan een betere wereld door meer en beter onderzoek mogelijk te maken."

Er is een streefdoel van 500 euro. Doneren kan via: https://acties.kwf.nl/fundraisers/marellareijenga13810/15km-walk-Grossglockner-Oostenrijk Volg ons ook op Facebook: https://www.facebook.com/15kmGrossglocknerWalk/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden