cheque aangeboden door Peter Veenhuizen aan Truus Hermkens en kinderen scholen uit het kristal
cheque aangeboden door Peter Veenhuizen aan Truus Hermkens en kinderen scholen uit het kristal (Foto: Pierre Pinkse)

Uitreiking cheque aan Stichting InKluzie

Apeldoorn - In het Kristal in Zuidbroek heeft het matrozenkoorapeldoorn.nl een mooie cheque gegeven aan Stichting InKluzie.

Het goede doelenkoor heeft stichting InKluzie uitgekozen als één van de drie goede doelen in 2019.De Stichting InKluzie brengt kinderen en volwassenen met én zonder een beperking samen door activiteiten op gebied van muziek theater en fotografie Zo vallen verschillen weg en ontstaat verbinding.

Koorleider Peter Veenhuizen van het matrozenkoorapeldoorn overhandigde aan Truus Hermkens en 4 leerlingen van scholen uit Het Kristal een cheque van € 1500. De cheque werd door InKluzie met groot gejuich ontvangen! Ruim 400 aanwezige familieleden en bekenden genoten van het muzikale optreden van de meisjes en jongens. Het matrozenkoorapeldoorn zong een aantal zeemans- en feestliedjes begeleid door muzikanten van Ikluzie. Het werd een groot succes. Een bijzonder optreden waarbij koor en orkest afzonderlijk maar ook samen prachtig gezongen hebben. Het publiek bleef niet achter en zong met veel enthousiasme de gezellige liedjes mee.

Het was een zeer geslaagde middag waarmee het motto van de Stichting InKluzie weer eens werd waar gemaakt: “Muziek geeft inhoud aan expressie, plezier en talent, als je dat deelt dan vermenigvuldigt het zich.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden