De groene estafette

Apeldoorn - Marjolein Tillema, Albert van Dam, Dieuwke de Boer, Floriske van Geest en Han Meurs zijn energieregisseur in Apeldoorn. ,,We werken in verschillende wijken samen om inwoners van Apeldoorn te helpen met het vinden van een route die bij ze past om energie te besparen en duurzame energie op te wekken."

In aanloop naar de Green Weeks begin oktober start "De Groene Estafette". Wekelijks krijgt een inwoner van Apeldoorn het groene estafette stokje digitaal uitgereikt. ,,Daarmee nodigen we diegene uit om zijn/haar verhaal te vertellen over duurzaamheid. Deze interviewreeks plaatsen wij wekelijks op diverse lokale sites en sociale media. Het zal een bundel van verhalen en inspiratie vormen hoe je de wereld of jouw eigen wereld weer een stukje duurzamer en mooier maakt. Dit estafette-interview loopt tot 3 oktober, de Green Weeks."

Het stokje wordt wekelijks doorgegeven aan een andere Apeldoorner die het stokje ook verdiend. Op deze manier hopen we heel veel Apeldoorners, die bijdragen aan duurzaamheid in Apeldoorn, in het zonnetje te kunnen zetten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden