Vrijwilligerswerk bij Assel Don Bosco Centrum: uitdaging, ontspanning en plezier.

Apeldoorn - Het Assel Don Bosco Centrum ligt midden in de bossen bij Assel. Het maakt deel uit van de Mariahoeve, waar een communiteit van de salesianen, ooit opgericht door Don Bosco, gevestigd is.

Met Don Bosco als inspiratiebron zorgen een groot aantal vrijwilligers ervoor, dat Assel Don Bosco Centrum kan blijven draaien.

Assel Don Bosco Centrum bestaat uit 3 accommodaties waar vele activiteiten worden gehouden met overnachtingen en nog een aparte groepsruimte, die ook gebruikt wordt voor verschillende activiteiten. De gebruikers zijn organisaties, die zich bezig houden met jeugd en jongeren (scholen, jeugdclubs ed), maar ook volwassenen kunnen terecht in Assel Don Bosco Centrum.

Assel Don Bosco Centrum draait op vrijwilligers. Assel Don Bosco Centrum maakt gebruik van gastheren en gastvrouwen, die groepen bij aankomst welkom heten en bij vertrek weer uitzwaaien. Ook het onderhoud van de accommodaties en de terreinen wordt door vrijwilligers uitgevoerd.

Coördinatie
De werkzaamheden van Assel Don Bosco Centrum worden gecoördineerd door twee vrijwilligers. Helaas stoppen deze coördinatoren per 1 september. Het bestuur van Assel Don Bosco Centrum is daarom hard op zoek naar een of meerdere opvolgers. De taken kunnen over meerder personen verdeeld worden. Assel Don Bosco Centrum biedt een goede werksfeer met zeer gemotiveerde vrijwilligers in een prachtige omgeving.

Meer weten over Assel Don Bosco Centrum? Bekijk dan eens de website: www.asseldonboscocentrum.nl.

Meer informatie over de functie? Bel dan met onze voorzitter Anno v.d. Weide: 06-51602921.

Bied je je aan als vrijwilliger? Mail dan naar adbc@hetnet.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden