Open kampioenschap skeeleren

Apeldoorn - Ieder jaar organiseert schaats- en skeelerclub DNIJ het Open Apeldoorns Kampioenschap Skeeleren. Een kampioenschap dat naast voor alle DNIJ-leden ook open staat voor Apeldoorners die niet lid zijn van DNIJ.

Het kampioenschap wordt gehouden op 26 juni en wordt verreden op de skeelerbaan van DNIJ aan de Voorwaarts. Voor iedere leeftijdscategorie zijn er prijzen te verdienen, mede beschikbaar gesteld door Van Benthem Sport Apeldoorn.

Er wordt in alle leeftijdscategorieën over drie onderdelen gereden: 100 meter op tijd, 500 meter op tijd en een rondenwedstrijd of afvalkoers. Van de drie onderdelen wordt een totaalklassement opgemaakt en voor de eerste drie meisjes/dames of jongens/heren uit iedere leeftijdscategorie zijn er ereprijzen.

Voor de indeling in leeftijdscategorieën wordt de landelijke indeling van de KNSB aangehouden:

We roepen alle DNIJ leden op zich aan te melden voor deelname. Dit kampioenschap is nadrukkelijk niet alleen voor de jeugd bedoeld. En om een feestelijke clubsfeer te krijgen als bij de clubkampioenschappen wordt gevraagd aan alle recreatie skeeleraars en marathongroep ook in te schrijven voor dit evenement. Een extra avondje DNIJ midden in de zomer, waar iedereen die maar enigszins kan skeeleren aan mee gaat doen.

Opgeven wordt gevraagd voor zaterdag 22 juni en dat kan door het opgaveformulier op de website www.dnij.nl in te vullen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden