Infomiddag bij Rouwcentrum Rouwenhorst

Apeldoorn - Op vrijdag 21 juni houdt Rouwcentrum Rouwenhorst een infomiddag voor iedereen die meer wil weten over alles wat te maken heeft met een uitvaart. Van 15.00 tot 18.00 uur worden er rondleidingen gegeven en staan medewerkers u te woord om op al uw vragen antwoord te geven.

Tijdens de Infomiddag kan iedereen vragen stellen over alles wat komt kijken bij uitvaarten. Wat zijn alle keuzemogelijkheden, wat kost een begrafenis of crematie eigenlijk en hoe zit dat met verzekeringen?

Wij willen u graag de gelegenheid geven om op al uw vragen een antwoord te krijgen. En daarnaast kunt u op uw gemak eens ons rouwcentrum bekijken en we laten u graag de warme sfeer voelen die zo hard nodig is in de dagen voor en tijdens de uitvaart.

Tevens hebben we een notaris gevraagd om met twee personen aanwezig te zijn om uw eerste vragen te beantwoorden. Wij adviseren u om hiervoor de benodigde papieren mee te nemen.

Iedereen is van harte welkom. Indien men  niet in de gelegenheid is om te komen, kan er altijd vrijblijvend een afspraak gemaakt worden. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden