Nieuwe dirigent Prinses Juliana Beekbergen

Beekbergen - Per september 2019 is Marten van der Wal de nieuwe vaste dirigent van het harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen.

Deze week werd de overeenkomst daarvoor door Marten van der Wal en PJB voorzitter Gerrit Woudenberg ondertekend. Marten was begin dit jaar vier maanden interim dirigent van PJB. Die samenwerking is beide partijen zodanig goed bevallen dat dirigent en leden unaniem besloten hebben met elkaar door te gaan. Marten van der Wal dirigeert sinds 1983 verschillende orkesten.

Momenteel is hij verbonden aan het Fanfare orkest Excelsior Westenholte, de Chr. Muziekvereniging Soli Deo Gloria Heerde en de Chr. muziekvereniging Soli Deo Gloria Ommen. Daarnaast is hij werkzaam als freelance graveur/redacteur voor verschillende muziek uitgeverijen/componisten in binnen- en buitenland.

Dirigent en orkest hebben de ambitie om een fraai klinkend harmonieorkest te realiseren, door het geven van leuke concerten met goed in het gehoor liggende muziek. Samen in een prettige sfeer en op een goed niveau musiceren is kenmerkend voor PJB. Zin om daar in mee te doen? Waldhoorn, trombone, saxofoon, slagwerk, klarinet en hobo zijn zo wat instrumentgroepen waar aanvulling welkom is.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden