Jouw weekend, een weekend voor jonge mantelzorgers

Apeldoorn - Van 21 t/m 23 juni 2019 is er een ontmoetingsweekend voor jonge mantelzorgers van 13 tot 23 jaar uit de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Er even tussen uit met andere jongeren die begrijpen hoe jij je voelt, omdat ze zelf ook jonge mantelzorger zijn. Aanmelden kan nog!

Je bent een jonge mantelzorger als je thuis opgroeit met een gezinslid die langdurig ziek is of een beperking, psychische problemen of een verslaving heeft. 

Dus ben of ken jij een jonge mantelzorger die zin heeft in een gratis weekend met leuke activiteiten zoals mountainbiken, een stormbaan en les krijgen van kickboks-kampioen Marvin Sansaar? Meld je dan gauw aan.

Natuurlijk is er daarnaast voldoende tijd om te relaxen, ervaringen te delen en te genieten van deze rustige en prachtige omgeving. Ook het kampvuur ontbreekt niet!

Meer informatie of je opgeven? Bel of mail met Tineke Vollebregt, mantelzorgconsulent bij de Kap via t.vollebregt@dekap.nl of 055 52 95 520.

Het weekend wordt georganiseerd door De Kap, Koppel-Swoe, Mens en Welzijn en Don Bosco, met medewerking van GGNET en MEE Veluwe en financieel mede mogelijk gemaakt door het Meisjesweeshuis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden