Sabine's beste cheesecake recepturen zijn vertaald naar een bakmix. (foto indebuurt.nl)
Sabine's beste cheesecake recepturen zijn vertaald naar een bakmix. (foto indebuurt.nl)

Apeldoornse foodblogger OhMyFoodness lanceert eigen cheesecake bakmixen

Apeldoorn - De Apeldoornse Sabine Koning van foodblog OhMyFoodness zorgt er nu voor dat iedereen zelf cheesecakes kan bakken. Ze voegt namelijk samen met HomeMade Bakmixen iets nieuws toe aan het schap: bakmixen voor cheesecakes. Een heerlijk frisse No Bake variant voor zomerse dagen en een klassieke New York Style cheesecake.

Sabine Koning maakte met haar succesvolle blog en kookboeken naam als dé koningin van de guilty pleasures. Daarnaast deelde ze met het boek 'Cheesecake' al haar meest verrassende cheesecakerecepten. De reacties waren ontzettend enthousiast, maar er kwamen ook vragen. "Veel mensen zijn 'bang' om een cheesecake te maken, maar dat is nergens voor nodig. Het is een mooi en leuk proces en het eindresultaat is alle moeite waard, dat garandeer ik.'', aldus Sabine. De vragen hadden haar aan het denken gezet en daarom zocht ze contact met HomeMade bakmixen. "Er was nog geen goede cheesecake bakmix op de markt en het leek mij de ideale oplossing om de drempel om zelf cheesecakes te maken te verlagen.''

Lekker variëren
Sabine's beste cheesecake recepturen zijn vertaald naar een bakmix. Het resultaat: een No Bake Cheesecake en New York Style Cheesecake, waarbij smaak het allerbelangrijkst is. Daarom koos Sabine voor de roomkaas van Philadelphia. Want: "Deze is gewoon het lekkerst!''. Op de verpakkingen geeft Sabine tips, bijvoorbeeld om eens een rocky road cheesecake of een witte chocolade-cheesecake met passievrucht te serveren. "Deze bakmixen zijn van zichzelf al erg lekker, maar zijn ook de perfecte basis om mee te variëren." Ook eigen ideeën zijn meer dan welkom: "Ik hoop dat iedereen lekker los gaat en de zelfbedachte creaties deelt via social media met de hashtag #OMFCheesecake.", vertelt Sabine.

Verkrijgbaarheid
De bakmixen New York Style Cheesecake en No Bake Cheesecake zijn vanaf nu landelijk verkrijgbaar bij Jumbo. Wil je Sabine de hemd van het lijf vragen over haar cheesecakes? Dat kan! Ze zal deze zomer te zien zijn op verschillende (foodtruck)festivals, zodat iedereen haar cheesecakes kan proeven én zodat ze haar fans kan ontmoeten.

Meer berichten