Jaarlijkse bijeenkomst Monument Onvervulde Kinderwens op Vaderdag

Apeldoorn - Zondagmiddag 16 juni – op Vaderdag – organiseert de werkgroep Monument Onvervulde Kinderwens haar jaarlijkse nationale bijeenkomst.

Het thema is onvervulde kinderwens en eenzaamheid. De start van de bijeenkomst vindt plaats in het Christelijk Lyceum, Jachtlaan 108 te Apeldoorn (ingang aan de achterkant van de school aan de Vliegerlaan). Vanaf 13.30u staan de koffie en thee klaar. Om 14.00 start de bijeenkomst waar Esther de Kreek, voorlichter bij de stichting Freya, de vereniging voor mensen met een onvervulde kinderwens, dit vanuit een persoonlijke invalshoek zal toelichten. Om 15.00 vertrekken we naar het monument in park Berg en Bos. Voor deelname kunt u contact opnemen met de voorzitter van de werkgroep, Theo van Driel: 06 – 18 19 36 12 / t.driel22@upcmail.nl.

Als werkgroep weten we dat mensen met een onvervulde kinderwens zich vaak eenzaam voelen als mensen in hun omgeving wél kinderen en kleinkinderen krijgen. Dan herhaalt zich het verdriet van kinderloosheid. Wat doet dat met je? En hoe ga je daar mee om? Om hierbij stil te staan, werd er een monument geplaatst in park Berg en Bos in Apeldoorn en organiseren ze periodiek bijeenkomsten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden