Gratis taxatiedag kunst en antiek in Apeldoorn

Apeldoorn - Heeft u weleens iets in handen waarvan u zich afvraagt: "Wat zou dit waard zijn?" Op donderdag 27 juni krijgt men van Veilinghuis De Ruiter gratis advies over kunst en antieke voorwerpen. Een zilveren servies of schilderij van oma bijvoorbeeld. Of een inboedel of erfenis waarvan men niet goed weet wat ermee moet. Het veilinghuis houdt deze dag een gratis taxatiedag kunst en antiek aan de Stationsstraat 160 in Apeldoorn.

Deskundige taxateurs bepalen tijdens de taxatiedag de waarde van objecten zoals: schilderijen, porselein, zilveren voorwerpen, juwelen en horloges, curiosa en inboedels. En ook verzamelingen zoals: munten, bankbiljetten, postzegels en speelgoed. Zo ontdekt u wat uw voorwerpen waard zijn en u krijgt advies wat u er het beste mee kunt doen. Indien u wilt, kunt u uw voorwerpen ook direct verkopen.

Een taxatie is altijd zinvol, ook als u twijfelt of het wel iets waard is. De gratis taxatiedag is de kans om te ontdekken of men iets waardevols in huis heeft. De taxatiedag wordt gehouden op donderdag 27 juni van 10-16 uur op het adres Stationsstraat 160, Apeldoorn, in het pand van Goudwisselkantoor. Een afspraak maken is niet nodig en taxaties zijn gratis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden