Ontmoetingsbijeenkomst partners; 'Kanker heb je samen'


Foto: iStockphoto.com
Foto: iStockphoto.com (Foto: vm)

Ontmoetingsbijeenkomst partners; 'Kanker heb je samen'

Apeldoorn - De diagnose kanker verandert het leven. Niet alleen voor degene die het treft, maar ook voor de directe omgeving. Vooral ook voor partners geldt: "kanker heb je samen". Het betekent vaak het einde van een zorgeloos leven. Stichting 'kLEEF! biedt een plek waar u als partner over uzelf kunt praten zonder zich schuldig te voelen. Waar u met anderen vrijuit kunt praten over alles wat u bezig houdt.

Stichting 'kLEEF! organiseert een ontmoetingsbijeenkomst voor partners op dinsdag 18 juni 2019 van 14.00 tot 15.30 uur. Tijdens deze middag kunnen partners elkaar ontmoeten, steunen en ervaringen uitwisselen.

Heeft u een partner met kanker en bent u nieuwsgierig hoe anderen het doen, meldt u zich dan aan voor deze bijeenkomst. Mail aan info@stichtingkleef.nl of bel 055-5762676. U kunt ook binnenlopen aan Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn. Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.Samenvatting:

Wat: bijeenkomst voor partners

Wanneer: dinsdag 18 juni 2019 van 14.00 tot 15.30 uur.

Waar: inloophuis Stichting 'kLEEF!, Vosselmanstraat 4, Apeldoorn

Wie: partners van mensen met kanker

Kosten: geen, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Aanmelden: binnenlopen in het inloophuis (Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn), mailen aan info@stichtingkleef.nl of bellen naar 055-5762676

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden