Kapelconcert Hoog Soeren door Torno Tango

Apeldoorn - Op zondagmiddag 16 juni 2019 om 15.30 uur is er weer een concert in de kapel van Hoog Soeren. Op dit concert gaan we luisteren naar tangomuziek, vertolkt door Torno Tango, drie musici, die de tango met een twist laten horen.

De tango, geboren in Buenos Aires en Montevideo. Hij weerspiegelt de gevoelens van de mensen in de straten; hartstocht, verdriet, verlatenheid, heimwee. Onderhevig geweest aan de invloeden van allerlei Europese immigranten, met hun verschillende stijlen en instrumenten.

Torno Tango, bestaande uit een zangeres en twee gitaristen, laat u kennismaken met deze muziek uit het verre Argentinië.
Daarnaast voegen ze soms nog iets van zichzelf toe, met een knipoog. Zij zien namelijk ook tangomateriaal in bijvoorbeeld een popsong.
Artiesten: Marlies Gadellaa, zang; Jan-Willem Dubbeldam, gitaar en Dick Hermsen, gitaar.
www.tornotango.nl 

Kaarten kosten € 7.50  en zijn te reserveren via de website of te verkrijgen aan de zaal vanaf 15.00 uur. Contant betalen. In de pauze en na afloop is er gelegenheid de muzikanten en elkaar te ontmoeten via de "meet and greet" onder het genot van een drankje en een hapje. 

www.kapelconcertenhoogsoeren.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden