Foto: The Line

Nieuwe Xenos Apeldoorn feestelijk geopend

Apeldoorn - Een fonkelnieuwe Xenos aan de Mariastraat 28 in Apeldoorn opende haar deuren. De eerste klanten stonden al vroeg klaar om de opening mee te kunnen vieren.

Na het doorknippen van het lintje konden bezoekers naar binnen om de nieuwe winkel te bewonderen, inspiratie op te doen en te genieten van speciale openingsaanbiedingen. De eerste 100 klanten kregen een trendy wandrek cadeau en n gelukkige heeft zelfs een minuut gratis shoppen gewonnen.

Bedrijfsleider Yuri opent samen met Xenos directeur Linda Keijzerde de nieuwste winkel in Apeldoorn

De nieuwe winkel heeft een compleet nieuwe look feel gekregen, maar het voor Xenos zo herkenbare n geliefde assortiment is gebleven. Tijdens de winkelroute worden mensen genspireerd met spullen om het huis gezellig te maken of om iets lekkers klaar te maken met bijzondere ingredinten. Dankzij de bestelzuil in de winkel biedt Xenos nu ook de mogelijkheid om in de winkel online bestellingen te plaatsen en deze naar wens ofwel in de winkel op te halen ofwel thuis te laten bezorgen.

,,De reacties van het winkelend publiek waren heel enthousiast. We horen veel positieve reacties van onze klanten. Maar ook de collega's zijn heel blij met deze prachtige winkel", aldus de trotse bedrijfsleider Yuri.

Nog tot en met zondag is de winkel aan de Mariastraat 28 in feestelijke sferen, met speciale openingsaanbiedingen.

Meer berichten