Met Vier het Leven naar Paper Art in CODA

Apeldoorn - Speciaal voor deelnemers van Stichting Vier het Leven is er maandag 1 juli een rondleiding door CODA Museum. Tijdens deze middag wordt een bezoek gebracht aan de tweejaarlijkse internationale tentoonstelling CODA Paper Art die van 10 juni tot en met 27 oktober in CODA Museum te zien is. In deze tentoonstellingen staan werken van en op papier (en karton) centraal.

De gasten worden zoals gebruikelijk thuis opgehaald door een gastvrouw van Vier het Leven en gastvrij ontvangen in CODA Museum met koffie of thee. Onder begeleiding van speciaal opgeleide rondleiders staat men stil bij een aantal werken die in deze tentoonstelling te zien zijn. Hierbij ligt de nadruk niet op wat iemand (al) van kunst weet, maar staat vooral het samen naar kunst kijken centraal. Er is ruimte om vragen te stellen, maar ook om ervaringen, ideeën en verhalen met elkaar te delen. Daarnaast worden ook enkele creatieve opdrachten uitgevoerd. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje samen nog even na te praten. Tenslotte worden de gasten weer door hun gastvrouw naar huis gebracht.
De kosten voor dit uitstapje naar CODA bedragen € 28,-. Dit is inclusief vervoer, entree, begeleiding, gids, koffie/thee en het drankje na afloop.

Vier het Leven organiseert dit tal van andere culturele uitstapjes voor ouderen. Het programma staat vermeld op de website van Vier het Leven. Wie mee wil naar CODA Museum of naar een van de andere uitstapjes, kan zich aanmelden en kan tevens gratis en geheel vrijblijvend het uitgebreide programmaboekje voor dit najaar aanvragen via 035 – 524 51 56 of www.4hetleven.nl.

Meer berichten