Woonwinkel MikMak stopt ermee

Apeldoorn - Praktisch ieder Apeldoorner kent de MikMak, de gezellige woonwinkel aan de Asselsestraat 21-23. In 1983 startte de zaak als een van de weinige kringloopzaken in Nederland. Uniek door zijn groot aanbod van de betere gebruikte artikelen, zoals meubels , witgoed, audio, video, platen, kleding en computers.

,,Het was voor ons en de klant een heel bijzondere tijd. Aan een en ander kwam een eind door dat Marktplaats een steeds belangrijkere speler op deze markt werd", vertelt eigenaar Franc v/d Nieuwendijk. ,,De overstap naar uitsluitend nieuwe meubelen tegen lage prijzen bleek een juiste keuze te zijn. Alleen de gebruikte kledingafdeling bleef tot 2016 op de eerste etage in bedrijf. Mede door verkoop via internet waren wij succesvol met de verkoop van kasten, banken en eethoeken.

Nu na 36 jaar was er een mogelijkheid de zaak te verkopen. Wij gaan nu onze huidige voorraad meubelen opruimen, volgens het principe wie het eerst komt die het eerst maalt. Wij danken al onze klanten en personeel voor de prettige samenwerking in de afgelopen 36 jaar."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden