Bewust in Beeld event voor vrouwen

Apeldoorn - Onderneemsters Elly Vreugd, Arja van der Pot en Emmy Stelling organiseren het event 'Bewust in Beeld' in Apeldoorn.

Op 25 mei houden deze dames dit event voor ondernemende vrouwen die zichtbaarheid belangrijk vinden en dit bewust als tool willen inzetten.

Zichtbaarheid en charisma zijn belangrijk in business. Vooral als je een verschil wilt maken met wat je doet en je gezien en gehoord wilt worden. Hoe staat het met jouw zichtbaarheid? In alle situaties die voorkomen in je werk is dit aan de orde. Een interactieve middag met praktische tools die je direct in je business en privé leven kunt toepassen! Nadien is er tijd om te netwerken met inspirerende vrouwen.
In drie workshops komen de volgende thema's aan bod: Presenteren, Zichtbaarheid, Fotografie, Houding, Kleur en jouw professionele indruk, Krachtige uitstraling, Heldere communicatie.

In de workshop 'Professioneel in beeld' vertelt fotografe Elly Vreugd over hoe je het beste van jezelf naar voren haalt en leert ze je hoe je dit kan tonen. Benadruk jouw unieke positieve punten en maak er gebruik van. Durf jezelf op de voorgrond te zetten en durf jezelf te presenteren op foto's.

In 'De kleur van je Hart' workshop onthult Arja hoe kleur positief voor je kan werken. Als professional kun je jouw kwaliteiten, je professionaliteit en je persoonlijkheid tot uiting brengen in de kleur van je kleding. Wat je vervolgens helpt om als ondernemer verder te komen met je bedrijf.

Tijdens de workshop 'Krachtig en Vrouwelijk' laat Emmy Stelling, Feminine Presence trainer, je ervaren hoe je vol zelfvertrouwen en stralend elke ruimte binnenloopt. Hoe je duidelijk communiceert. Zij deelt een paar praktische oefeningen die voor jou als vrouw gaan werken als je een goede (eerste) indruk wilt maken in professionele situaties.

In welk vak je ook werkt, het is belangrijk om bewust aanwezig te zijn en een goede uitstraling te
hebben. Authenticiteit, is belangrijk. De workshops helpen je om gezien en gehoord te worden, op de manier die jij wilt. Je vergroot jouw zichtbaarheid.

Elly, Arja en Emmy: 'Wij willen nog meer vrouwen inspireren om in hun kracht te staan en voor hun waarde te staan. Vanuit onze ervaring kunnen wij vrouwen helpen een volgende stap te zetten.

Datum: 25 mei (13.00 – 17.00 uur)
Locatie: HNK in Apeldoorn ( Boogschutterstraat 1).
Aanmelding via email info@vrouwenessentie.nl of via de website www.vrouwenessentie.nl

Meer berichten