Workshop Ellende op de werkvloer tijdens Open Coach dag 21 mei

Apeldoorn - Elk bedrijf wordt wel eens geconfronteerd met medewerkers die last veroorzaken. Het is echter vooral het grijze gebied van gedrag dat voor problemen zorgt. Wat als een medewerker zijn reïntegratie tegenwerkt of niet goed functioneert? Wat als een collega wordt gepest of juist agressief gedrag vertoont? Hoe moet een leidinggevende worden gecorrigeerd vanwege zijn seksueel intimiderend gedrag? Wat te doen met iemand die altijd roddelt, klikt of voortdurend op social media zit en zich negatief uitlaat over de werkgever?

Welke mogelijkheden heeft de werkgever, wat mag van de medewerker worden verwacht, wat kan een coach doen en wanneer is het tijd voor een advocaat?

De workshop wordt gegeven op dinsdag 21 mei tijdens de Open Coach dag. Het is het allereerste event in de regio Apeldoorn waar je kennis kan komen maken met een grote diversiteit aan coaches zowel voor particulieren als voor de ondernemer. De coaches hebben allemaal hun eigen specialisme en bieden daarnaast ook trainingen, workshops en lezingen aan. Op deze dag kunt u 1 op 1 met ze in gesprek gaan, een mini workshop volgen of een van de demonstraties bijwonen. De dag is van 14.00 – 22.00 uur en is gratis toegankelijk.

De workshop Ellende op de werkvloer wordt gegeven door Charlotte van der Mijn, Coach en Directeur van Sterk op het Werk Coaching. De volgende onderwerpen komen daarbij aan bod: Wanneer is sprake van ellende op de werkvloer? Wat kost ellende op de werkvloer? Wat veroorzaakt ellende op de werkvloer? Wat is te doen aan ellende op de werkvloer? Welke mogelijkheden heeft de werkgever, wat mag van de medewerker worden verwacht, wat kan een coach hierin doen en wanneer is het tijd voor een advocaat?

De Open Coach dag is op 21 mei in het gebouw van Acec, Roggestraat 44 in Apeldoorn. Sterk op het Werk Coaching heeft daar een stand, waar particulieren en ondernemers informatie kunnen krijgen. Collega coach Frank van der Mijn geeft die dag ook de lezing Loopbaanmanagement en –begeleiding.

Voor meer informatie: www.opencoachdag.nl of Charlotte van der Mijn van Sterk op het Werk Coaching in Apeldoorn via www.sterkophetwerk.nu, info@sterkophetwerk.nu of 055 – 534 63 12.

Meer berichten