Lezing over gedrag en hormonen in Marrys Kruidentuin

Beekbergen - Op zaterdag 25 mei zal er een lezing gehouden worden in Marrys Kruidentuin te Beekbergen van 13.30 tot 16.30 uur. De lezing zal gaan over gedrag en hormonen. Er zullen 2 sprekers aan het woord komen.

Jorien Strik (natuurgeneeskundig therapeut fysiotherapeut) zal ingaan op de invloed van stress en voeding op gedrag, slapen, energie, stemming etc. Zij zal uitleggen waarom iemand die somber is, ook vaak slecht slaapt, een kort lontje heeft en een onweerstaanbare behoefte heeft aan zoet. Waarom iemand die moe is, ook vaak uitstelgedrag heeft en vergeetachtig wordt. Ook zal aan de orde komen wat je er zelf aan kunt doen en welke voeding en supplementen ingezet kunnen worden om weer blij en fit te worden.

Dine-Marij Roeterd (Hormoontherapeut Verpleegkundige) zal gaan vertellen over de werking van hormonen en de invloed hierop door leefstijl. De werking van hormoontherapie, oorzaken van hormonale disbalans, voorbeelden van klachten bijpassende tips zullen aan de orde komen. Ook zal zij een aantal adviezen meegeven voor een gezond voedingspatroon om alvast mee aan de slag te gaan.

Beide sprekers zullen ongeveer een uur aan het woord zijn, tevens is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Koffie, thee gezond lekkers zijn aanwezig! Aanmelden voor de lezing is verplicht en kan op info@vitalief.nl of tel. 0571-789008, graag vóór 22 mei. Locatie: Engeland 25, Beekbergen. Kosten €15.

Meer berichten