Hemels Brocante Markt bij de Wenumse watermolen

Wenum-Wiesel - Op donderdag 30 mei, Hemelvaartsdag, is de tweede editie van Hemels Brocante in Wenum-Wiesel (ten noorden van Apeldoorn).

Na een geslaagde brocante markt in 2018 op het terrein van De Wenumse Watermolen is deze unieke locatie opnieuw het decor voor deze karakteristieke en gezellige brocante markt. Met dit jaar nog meer kramen en brocanteurs uit heel Nederland die wederom een grote diversiteit aan brocante en antiek meebrengen. 

Nieuw dit jaar zijn de figuranten in kleding van toen die ook werkzaamheden zullen verrichten, oude fietsen met hulpmotoren zoals de Solex en een beëdigd taxateur van veilinggebouw Apeldoorn. De erkende taxateur is gespecialiseerd in antiek, kunst, industrieel en brocante spullen.

Gedurende de markt is de Wenumse Watermolen te bezichtigen, en op het terrein is er de mogelijkheid om wat te eten- en of drinken in de vorm van hamburgers, ballen gehakt, tosti's, koffie, thee en frisdrank. Iedere tweede kop koffie is gratis.

De markt vindt plaats van 9.30 uur tot 16.30 uur aan de Oude Zwolseweg 169. Er is voldoende parkeergelegenheid en parkeren is gratis. TIP! Neem contant geld mee, want pinnen is geen optie! Meer informatie op www.hemelsbrocante.nl.
 

Meer berichten