Meditatiecursus

Apeldoorn - Stel je voor dat je helemaal tevreden zou zijn met jezelf. Stel je voor dat je helemaal tevreden zou zijn met het leven zoals het is. Onmogelijk? Een illusie? Toch niet:

Ishaya's Ascension is een vorm van meditatie waarmee je dit makkelijk kunt leren. En denk je: 'Meditatie, niks voor mij, steeds zo'n lange tijd stil zitten in een ongemakkelijke houding?' Dan is er nog meer goed nieuws: Ascension kan in elke houding beoefend worden (lekker liggend in je bed bijv., of zittend op je comfortabele bank met je benen lekker uitgestrekt of in een hangmat). 91% van de mensen die Ascension beoefent, rapporteert verbeterde communicatie, verbeterde relaties en een gevoel van verbinding.

Nieuwsgierig? Er is een prachtige film gemaakt over Acension: 'A Mindful Choice'. Deze film kun je voor €2,50 komen kijken op 26 april aan de Hoge Dries 32 in Apeldoorn. Start 19:30u. Na de film kun je vragen stellen over Ascension aan mensen die dit beoefenen. Besluit je Ascension te willen leren, dan kun je van 10 t/m 12 mei de First Sphere cursus volgen, waarin je de basistechnieken leert. Meer informatie vind je op www.thebrightpath.nl

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden voor de film? Bel 06-50920022.

Meer berichten