Snuffelen tussen 100.000 CD's en LP's

Apeldoorn - Een comeback waar menig artiest jaloers op is. Sla je slag op maandag 22 april (2e Paasdag) de Platenbeurs in Dok Zuid.

Voor een zacht prijsje schaf je fijne LP's aan zodat je weer ouderwets kan genieten van muziek. In de foyer en twee zalen van Dok Zuid zullen de betere standhouders uit Nederland, Duitsland, Belgie en Engeland aanwezig zijn. Ruim 25 verschillende Platenhandelaren zullen muziekliefhebbers uit het heel Nederland trekken. Waaronder gespecialiseerde stands in Hardrock, Nieuw vinyl, Singles en Normaal-kraam,  LP/single-hoezen en vinylbenodigheden,, muziekshirts. Uiteraard zal er ook een groot aanbod in CD's worden meegebracht door de standhouders.

Alle muziekgenres zullen aanwezig zijn. Van Obscure Reggae op nieuw en oud vinyl, Jazz op prachtige oude lps, Electronische muziek op 12 inches, Rock muziek op CD LP, tot Piratensingles.

Een aanrader zal ook het kleine optreden zijn van Hallo Venray's Henk Koorn. De eerste 150 bezoekers krijgen een goodiebag. Dit is een gratis tas die gevuld is met promo's, stickers, vinyl, cd's enposters. Hier geldt op is op!

In het kort:

Maandag 22 april 2019, 10:00 - 16:00 uur

Dok Zuid, Eerste Wormenseweg 460, Apeldoorn Zuid

Entree: € 4,- p.p. en kids t/m 12 jaar gratis toegang

Meer berichten