Schrijfster met haar twee kinderen
Schrijfster met haar twee kinderen (Foto: Jana Boekholt)

Boek vol kennis over baby's

Apeldoorn - Melanie Visscher, geboren en getogen te Deventer en nu een decennium wonend in Apeldoorn, schreef een boek over baby’s.

Hoe werken de hersenen van een baby? Wat is onrijpheid nu eigenlijk, waarom huilt een baby zoveel en hoe zit het nu met krampen? Na het lezen van dit boek weten ouders hoe je een baby kunt laten ontspannen. Het boek ‘Wat baby’s nodig hebben’ zal op 18 april gepresenteerd worden. Melanie Visscher: ,,Dit boek gun ik elke nieuwe moeder, vol met heldere nieuwe kennis en ‘oude’ vergeten inzichten. Je hoeft je niet zelf een weg te banen tussen alle ruis aan opvoed- en babyboeken. Het geeft je een blik in je baby. Helpt je omgaan met het grootste babyleed en zorgt ervoor dat je aan het einde van de babytijd zelf ook nog overeind staat."

Melanie heeft haar eigen behandelcentrum in Apeldoorn. Naast haar studie en jarenlange ervaring als behandelaar is zij zich gaan verdiepen in het babybrein en wat baby’s nodig hebben om zich optimaal te ontwikkelen.

Het boek wordt uitgegeven door het eigenzinnige tijdschrift Kiind. Het boek is vanaf 13 april verkrijgbaar in boekhandels en online via https://kiind.nl/wat-babys-nodig-hebben

Meer berichten