Foto: WOUTERVANDERLINDE

Snelle bevestigd voor het Bevrijdingsfestival Apeldoorn

Apeldoorn - Goed nieuws! Het volledige programma tijdens het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn krijgt steeds meer vorm. Naast oa Bizzey is niemand minder dan Snelle toegevoegd aan de line-up op het hoofdpodium.

Snelle is een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een Hollandse dorpsjongen ook een (muzikaal) verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren.''Doordat ik vrijwel alles relativeer heb ik over alles een – in mijn beleving – interessante mening die ik op authentieke (en soms vergezochte) wijze in mijn liedjes verwerk. Snelle is definitief doorgebroken met zijn nieuwe album "Beetje bij Beetje'.

Onlangs heeft Snelle een gouden plaat ontvangen voor zijn nummer "Scars" die ook te beluisteren is op zijn nieuwe album. Snelle was eerder al te horen op o.a. Woohah, NewSkoolfest, 10 jaar Puna, Definitie van Hiphop, Keizerrijk en tientallen shows door heel Nederland.

Naast het hoofdpodium met onder andere Bizzey, Luminize en Snelle, wordt er dit jaar tevens een dance-stage in een van de karakteristieke Zwitsalhallen gebouwd genaamd "de Loods (presented by Kornuit). Daarnaast is er een "Talenstage" (powered by de Veluwse Vlaggen Industrie) vol met talenten uit de regio, en een SOAP kinderdorp met leuke activiteiten voor kinderen. Ook wordt het foodcourt dit jaar extra groots opgezet. Beachclub SOAP haakt dit jaar tevens aan bij het festivalterrein, waar onder andere de bekerfinale tussen Ajax en Willem II wordt uitgezonden. Een programma vol entertainment zodat de Apeldoorner een volwaardig Bevrijdingsfestival in haar eigen stad kan vieren!

Gratis evenement
Het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn is helemaal gratis toegankelijk! Zorg er voor dat je op tijd binnen bent en geniet van al het leuks dat het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn je te bieden heeft. De poorten van het festivalterrein worden op zondag 5 mei om 12:00 uur geopend.

Meer berichten