Foto: HARRY SMITS ENEHARRY

Mobuur viert eerste verjaardag

Apeldoorn - De elektrische auto's van Mobuur rijden alweer een jaar lang door de straten van Noord- Apeldoorn. Mobuur is in dit jaar uitgegroeid tot een bloeiende organisatie met 40 enthousiaste vrijwilligers en  veel dankbare klanten. Vrijwel iedereen die een keertje meerijdt, koopt daarna een strippenkaart en wordt daarmee vaste klant van Mobuur.

Om de verjaardag feestelijk te vieren, heeft Mobuur een taart bezorgd bij haar grootste klant: mevrouw Pechler. Zij maakt minstens twee keer per week gebruik van Mobuur om haar boodschappen te halen. Vrijwel altijd neemt ze dan ook wat lekkers mee voor de chauffeurs!

Mobuur zoekt in verband met de vakantie periode nog vrijwilligers om de telefoon aan te nemen. Is dat wellicht iets voor u? Neemt u dan contact op.

Mobuur biedt een nieuwe vorm van openbaar vervoer, die u haalt en brengt vanaf ieder gewenst adres in het werkgebied (zie bijgaande kaart). Mobuur is een initiatief van wijkbewoners, de beide wijkraden van Kerschoten  en De Naald, duurzaamheidsproject KEN en zorg- en welzijnsorganisaties Stimenz en Riwis. De gemeente Apeldoorn ondersteunt het project. Het past in het streven nieuwe vormen van duurzaam openbaar vervoer te vinden.

Hebt u een afspraak binnen de wijk? De vrijwillige chauffeurs van Mobuur brengen u graag! U belt en binnen 15 minuten staat de auto bij u voor de deur. Reserveren van te voren is dus niet nodig. Een ritje kost € 1,50. Gaat u binnen het uur weer terug? Dan betaalt u niets extra. Let op: we brengen u alleen van en naar een adres in ons werkgebied.

Openingstijden en contact
Mobuur  rijdt van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. 
Telefoonnummer: 06 – 30 47 89 79
Website: www.mobuur.nl
Email: contact@mobuur.nl

Over Mobuur

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden