Nieuw podium voor live muziek

Apeldoorn - Humphrey’s Café in Apeldoorn gaat iedere vrijdag een podium bieden voor bands uit met name Gelderland en omgeving.

Live muziek is op steeds minder plaatsen in de regio te zien en talentvolle bands hebben steeds minder locaties waar zij kunnen optreden. Daar wil Humphrey’s Café iets aan doen door iedere vrijdagavond live muziek te programmeren en dat zonder entreegeld. Laagdrempelig voor de bezoekers dus.

De afgelopen maanden zijn er al vele vrijdagen ingevuld door nationale, maar ook internationale bands. Dit mede om uit te testen wat wel en niet werkt qua bandopzet, geluidinstellingen, aantal personen en genre. Die ervaring wordt nu meegenomen om vanaf vrijdag 5 april te starten met de wekelijkse optredens. Humphrey’s Café doet dit samen met BAFMusic, die de selectie en planning van de bands zal doen voor deze optredens.

Dat bureau werkt ook met internationale acts. Het kan dus zo maar gebeuren, zoals de afgelopen maanden, dat je ineens een band uit Amerika, Noorwegen of Engeland kunt zien waarvoor je anders naar de grote festivals of zalen in de grote steden moet gaan. Het doel is dat iedereen uit Apeldoorn en omgeving die van live muziek houdt iedere vrijdag vanaf 22.00 uur gewoon even kan komen kijken en luisteren bij Humphrey’s Café in Apeldoorn.

Bands kunnen zich aanmelden via www.bafmusic.nl. Daar staat ook welke genres en bandsamenstellingen er wel en niet geschikt zijn voor Humphrey’s Café.

Meer berichten