Op verhaal komen in de natuur

RADIO KOOTWIJK - De natuur vertelt prachtige verhalen. Verhalen om te lezen, zoals de sporen van dieren. Verhalen om naar te luisteren, zoals de vogels die fluiten. Verhalen om naar te kijken, zoals de dieren en mooie uitzichten. En dan is er ook nog het Moeder Aarde verhaal. Alles in de natuur heeft een ziel. Iedere boom, dier of steen heeft je wat te vertellen, te laten voelen. Zegt iets van jou, geeft inzicht en is helend.

Op deze dag gaan we op stap in de natuur, om te luisteren naar wat de natuur ons te vertellen en te laten voelen heeft. Met ecoloog Hugh Jansman, die je sporen leert lezen, leert kijken, luisteren, ruiken. Met sjamaan Ilonka Heideveld, die je leert voelen, contact maken en communiceren met Moeder Aarde. Het wordt een dag vol verhalen, rust en stilte. Op verhaal komen in de natuur, thuiskomen bij jezelf.

De workshop is op 13 april, van 9.30-16.00/16.30 uur. De uitvalsbasis is het Dorpshuis van Radio Kootwijk. De investering in jezelf is € 70,00. En een parkeerkaart van € 5,00.

www.loosterveld.nl/op-verhaal-komen-in-de-natuur

Meer berichten