Bepaal wat de DJ draait tijdens Superstijl op 23 maart in GIGANT

Apeldoorn - Bij dansfeest Superstijl kies je iedere 15 minuten uit 3 verschillende muziekstijlen en de keuze is reuze.

Vanhiphop tot deephouse, van Lowlands greatest tot Pinkpop hottest, van 80's tot zer00's, van rock tot reggae en ga zo maar door. De tijd telt af en de meeste stemmen gelden. Superstijl komt op zaterdag 23 maart terug naar GIGANT. Het feest start om 23:00 en duurt tot 04:00. Tickets kosten €8,00 in de voorverkoop en €10,00 aan de deur. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa van GIGANT en via www.gigant.nl.

Bij binnenkomst krijg je een stempas met daarop 3 kleuren. Elke kleur correspondeert met een muziekstijl. Via de videoprojectie en bij de stemkasten zie je met welke. Je stemt door de kleur van je favoriete keuze over de barcode scanner te halen.

Sinds de opkomst van de 'clubcultuur' is van alles gebeurd, maar de feitelijke basisopzet van een feest is hetzelfde gebleven. De DJ draait zijn muziek en publiek reageert door al dan niet te dansen. Superstijl brengt hier verandering in door publiek ter plekke te laten bepalen wat er gedraaid moet worden. Je hopt gedurende het feest van de ene muziekstijl naar de andere met als resultaat een afwisselende en verrassende avond uit. Zo sta je het ene moment te 'skanken' op Ska dan weer te 'breaken' op Party Hiphop om vervolgens te 'shuffelen' op Housewerk.

Ook ontstaat er een groter groepsgevoel. De bezoekers moeten immers gezamenlijk bepalen wat er gedraaid wordt. Zowel bij de stemkasten als op de dansvloer wordt gesproken over wat men gekozen heeft en leveren de gemaakte keuzes de nodige gesprekstof. Uit ervaring blijkt zelfs dat er korte campagnes gevoerd worden bij de stemkasten.

Meer berichten