Workshop Levensverhaal schrijven in De Matenhof

Apeldoorn - Vanaf woensdagochtend 20 maart van 09:30 tot 11:30 uur zal in Ontmoetingsplek de Matenhof, onder leiding van een docent de workshop Levensverhaal schrijven gaan starten. De gehele workshop wordt over zes lessen verspreid, maar zal eerst starten met een introductieworkshop op woensdag 20 maart, zodat de deelnemers eerst kennis kunnen maken.

Tijdens deze workshops gaan we oefenen met het schrijven van uw eigen levensverhaal en krijgt men tijdens de lessen handvatten mee om de starten met een eigen verhaal. ,,Voor deze workshop zijn er geen specifieke vaardigheden nodig, maar is het wel belangrijk dat u de wens heeft om u in uw eigen leven te verdiepen."
De workshop begint met een introductieworkshop op woensdag 20 maart. Mocht u daarna enthousiast zijn, dan kunt u zich definitief opgeven voor deze workshop. De workshop duurt in totaal zes lessen en zal wekelijks plaatsvinden op de woensdagochtend van 09:30 tot 11:30 uur bij Ontmoetingsplek de Matenhof, Warenargaarde 775 in Apeldoorn. De datums van de lessen zijn: 27 maart, 3, 10, 17, 24 april en 8 mei. De kosten voor de hele workshop zijn €35,-. De workshop wordt gegeven door Aline Jansen, docent bij Stimenz. Meer info of opgave: 055-5418769 of aline.jansen@gmail.com.

Meer berichten