Toneeluitvoering door toneelvereniging Ernst en Luim

Ugchelen - Toneelvereniging "Ernst en Luim" speelt in april weer een nieuw blijspel. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 april spelen zij 'Hoge bloeddruk'. Een komedie in 4 bedrijven, geschreven door Theo Akkermans. 

Oude Dirk woont met zijn zoon op de oude boerderij en houdt nog een paar varkens om zijn trouwe knecht Arie in dienst te kunnen houden. Het leven op de boerderij gaat zo zijn gangetje totdat zoon Joris op een 'Avond voor alleenstaanden' gestrikt wordt door een 'stadse juf'. Joris is daardoor helemaal van de kaart , doet niets meer op de boerderij en loopt alleen nog in zijn nette pak rond.
Tot overmaat van ramp wil 'die lieve Tine' dat er heel veel moet veranderen op de boerderij. Ook haar vriendin Marianne komt langs om te zien wat haar plannen zijn.

Dit is allemaal niet zo best voor de hoge bloeddruk van Ouwe Dirk. Maar .... Buurvrouw Maartje en postbode Hilda grijpen in. Zij waarschuwen zijn zus, tante Drieka. Kan tante Drieka er voor zorgen dat alles weer goed komt...Zij spelen op vrijdag 5 en zaterdag 6 april in Ugchelens Belang, Bogaardslaan 81 Ugchelen. Aanvang 20:00 uur /  Zaal open 19:15, entree: €6. Bestel nu kaarten alvast via toneelernstenluim@outlook.com of via www.toneelernstenluim.nl/kaarten-reserveren.

Meer berichten