Caravan muzikale familievoorstelling (5+) met Julian Schneemann & Drie Vrienden

Apeldoorn - De muzikale voorstelling Caravan staat op zondagmiddag 31 maart 2019 bij GIGANT in de theaterzaal. Deze voorstelling voor de hele familie (5+) is een muzikaal reisavontuur met Arabische, Ierse en Turkse klanken gemengd met klassieke muziek en jazz. Pianist en componist Julian Schneemann speelt deze voorstelling samen met drie vrienden: Turkse fluitspeler Sinan Arat, altvioliste Yanna Pelser en percussionist Jeroen Batterink. Tickets zijn te koop via www.gigant.nl en aan de balie.  

HOE KLINKT THUIS? Vier muzikale vrienden sorteren pakjes. Zij weten precies waar alles naartoe moet. Totdat er een pakje uit de toon valt. Nu moeten ze goed luisteren waar deze thuis hoort. Pianoman Julian, Turkse fluitspeler Sinan, funky altvioliste Yanna en percussietovenaar Jeroen volgen de melodie. Met een piano, een tas vol Turkse fluiten, een altviool en een stapel trommels gaan ze op weg. De wereld maakt muziek maar hun pakje klinkt anders. Wat moeten ze doen?

Julian Schneemann
Pianist en componist Julian Schneemann was als zoon van hoboïst Bart Schneemann tijdens zijn jeugd omringd door muziek. Hij studeerde jazzpiano aan het Conservatorium van Amsterdam, en behaalde in 2015 summa cum laude zijn diploma. In hetzelfde jaar verscheen zijn debuutalbum Roundabout, waarop hij de werelden van klassiek, jazz en pop verenigt. Julian is ook regelmatig te horen in andere samenstellingen. Hij werkte onder meer met het ensemble WASSINC, met het Nederlands Blazers Ensemble en met Amsterdam Sinfonietta.

OORKAAN
Caravan is een voorstelling van Oorkaan. Oorkaan maakt met topmusici concerten voor kinderen. Oorkaan wil zoveel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek laten ontdekken. Dit doet Oorkaan in theatrale en verrassende vormen. Oorkaan richt zich daarbij op klassieke muziek uit de hele wereld, van vroeger en nu.

Praktische informatie
Datum:     zo 31 maart 2019
Tijd:        deur open: 15:30  |  aanvang: 16:00
Locatie:     Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn
Toegang:     normaal: €10,00, vrienden: €8,00, kinderen: €5,00

Meer berichten