Electropopband Vive La Fête naar Gigant

Apeldoorn - Vive La Fête (Frans voor 'Leve het feest') is een electropopband uit België die al jarenlang garant staat voor een opwindend muzikaal feest.

Hun geluid valt te omschrijven als dansbare electrorock, met een beetje kitsch, wat invloeden uit de New Wave en daar doorheen sijpelende Franse melodieën. De band komt op vrijdag 22 maart naar de popzaal van GIGANT. De deuren van de zaal openen om 20:00 en het concert start om 20:30. Tickets kosten €19,50 (Vrienden van Gigant betalen €17,50) en zijn verkrijgbaar aan de kassa van GIGANT en via www.gigant.nl.

De band draait om geliefden Danny Mommens (gitaar en zang) en Els Pynoo (zang). In 2002 hebben zij een bijzondere ontmoeting met Karl Lagerfeld. De King of Fashion raakt daarbij zo gecharmeerd door de muziek en het uiterlijk van Vive La Fête dat een internationaal avontuur volgt. Spelende tijdens modeshows van Chanel in o.a. Tokio, New York, Milaan, Parijs en Berlijn verzamelt de band een bijzondere schare fans in de modewereld. Momenteel reist de sterke liveband nog steeds de wereld over voor festivals en catwalks: van Rusland tot Colombia en van Lowlands tot Roskilde, overal vallen fans voor het Produit de Belgique!

Meer berichten