Café Doodgewoon over manieren van afscheid nemen

Apeldoorn - Op dinsdag 26 maart gaat Café Doodgewoon over 'Manieren van afscheid nemen'. Locatie is de Wilde Pieters, Hoofdstraat 175. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. Vanaf 19.15 uur staan de koffie en thee klaar en is iedereen van harte welkom.

We nemen gedurende ons leven steeds weer afscheid. Het hoort bij het leven. Afscheid nemen van werk, gezondheid of een geliefde kan grote impact hebben. 
Hoe neem je afscheid? Wat kun je daarin voor elkaar betekenen? Hoe bied je ruimte voor verbinding met hetgeen waar op dat moment behoefte aan is? Wij laten u ervaren hoe rituelen en het gebruik van symbolen positief kunnen bijdragen aan afscheid nemen en aan het rouwproces.

Gastsprekers: Patricia van Meerkerk, begeleider bij afscheid en verlies en Karin Fennes, ritueel begeleider en verhalenverteller.

Café Doodgewoon is dé ontmoetingsplek in Oost -Veluwe waar informatieve thema's over palliatieve zorg besproken worden. Mensen met een levensbedreigende ziekte, hun familie, vrienden en andere belangstellenden voor dit thema zijn van harte welkom. Het netwerk palliatieve zorg Oost Veluwe organiseert deze avonden in de gemeente Apeldoorn. Er zijn altijd meerdere ervaren hulpverleners en vrijwilligers aanwezig van de Kap en hospice Apeldoorn. Deze avond wordt financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Apeldoorn.

Aanmelden is niet nodig en toegang is gratis.

Website: www.netwerkpalliatievezorg.nl/oostveluwe

Telefoon: 06- 36581651

Meer berichten